Home Despre noi Contact

Usa metalica cu 2 yale, B-03B-D

Detalii si comenzi la: 0765 344 308
office@ana4you.ro

Detalii: Usa metalica cu 2 yale, B-03B-D.

Usile sunt prevazute cu 2 yale pentru inchidere, una la nivelul manerului si una deasupra acestuia, fiecare dintre acestea dispunand de 6 chei, siguranta usii fiind redata de cele 6 puncte de inchidere, 4 puncte orizontale si 2 vericale, actionate toate la o simpla rotire a cheii in butuc, acesta la randul sau fiind luminat de un led pozitionat pe manerul usii, util in cazuri de luminozitate slaba. Deasemenea ca un element nou, aceasta usa are soneria incorporata in vizorul usii, dandu-i acesteia, prin pozitionarea lui, un design special.

Intreaga structura metalica a acestei usi este realizata din tabla de 1 mm, iar in interiorul acesteia, la balamale si broaste, sunt aplicate intarituri pentru un nivel ridicat de rezistenta. Suprafata externa si interna a foii de usa este ambutisata cu motive in relief, fiind vopsita electrostatic in cuptoare speciale, la temperaturi de 210°C. Usa este captusita pe interior cu vata minerala, pentru o izolatie termica si fonica mai buna. Tocul cu pervaz inclus, este din tabla de 1,5 mm (decapata), clasa 1, conferindu-i rezistenta.

Pentru etanseitate, tocul este prevazut cu garnitura de cauciuc (cheder), realizandu-se astfel o impermeabilitate foarte buna. Design-ul si siguranta in utilizare se regasesc si in conceptia balamalelor ascunse.

Usa este disponibila atat in cazul deschiderii pe dreapta, cant si in cazul deschiderii sale in stanga, in functie de locul unde este solicita a fi montata, iar in pretul sau sunt incluse foaia de usa impreuna cu tocul si pragul, broasca cu manerul si cele 12 chei, 6 pentru yala principala si 6 pentru cea de-a doua yala a acesteia.

Alte produse din aceeasi categorie

Cos de cumparaturi
0 produse
0 Lei
Vezi cosul
Contact
Contact ANA DOORS

Telefon:

BUCURESTI

0765 344 306

0765 344 308

officeanadoors@yahoo.com 

...
Citeste
Newsletter
Pentru a fi la curent cu promotiile Ana Doors abonati-va la newsletter.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.