Home Despre noi Contact

Usa metalica Ana, A 601

Detalii si comenzi la: 0765 344 308
office@ana4you.ro

Detalii: Usa metalica Ana, A 601.

Intreaga structura metalica a acestei usi este realizata din tabla de 1 mm  iar in interiorul acesteia, la balamale si broaste, sunt aplicate intarituri pentru un nivel ridicat de rezistenta. Suprafata externa si interna a foii de usa este  ambutisata cu motive in relief, fiind vopsita prin metoda ''transfer printing " o inovatie in domeniu.

Usa este captusita pe interior cu vata minerala, pentru o izolatie termica si fonica mai buna. Tocul cu pervaz inclus, este  din tabla de 1,5 mm (decapata), clasa 2, conferindu-i rezistenta.

Pentru etanseitate, tocul este prevazut cu garnitura de cauciuc (cheder), realizandu-se astfel o impermeabilitate foarte buna.

Design-ul si siguranta in utilizare se regasesc si in conceptia balamalelor ascunse in tocul usii . Siguranta usii este redata de cele 5  puncte de inchidere, 3 puncte orizontale si 2 verticale, actionate toate la o simpla rotire a cheii in butuc.

Un alt  punct de inchidere suplimentar  se afla pe partea laterala a usii si este actionat de o broasca independenta care ii confera o siguranta sporita.

Manerul usii este prevazut cu un sistem care permite luminarea atunci cand este necesar .

Usa este disponibila atat in cazul deschiderii pe dreapta, cat si in cazul deschiderii pe stanga, in functie de locul  unde se  solicita a fi montata, iar in pretul ei sunt incluse , foaia de usa, tocul , pragul, broasca, manerul  si cele 6 chei pentru fiecare yala.

Alte produse din aceeasi categorie

Usa metalica Ana. Modelul este disponibil pentru dimensiunea de gol al zidului: 860/900/960 x 2050 mm....

Usa metalica Ana. Modelul este disponibil pentru dimensiunea de gol al zidului: 860/900/960 x 2050 mm....

Usa metalica Ana. Modelul este disponibil pentru dimensiunea de gol al zidului: 860/900/960 x 2050 mm....

Cos de cumparaturi
0 produse
0 Lei
Vezi cosul
Contact
Contact ANA DOORS

Telefon:

BUCURESTI

0765 344 306

0765 344 308

officeanadoors@yahoo.com 

...
Citeste
Newsletter
Pentru a fi la curent cu promotiile Ana Doors abonati-va la newsletter.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.