Home Despre noi Contact

Usa de interior cu vitraliu termopan, 011 G, culoare wenge

Detalii si comenzi la: 0765 344 308
office@ana4you.ro

Detalii: Usa de interior cu vitraliu termopan, 011 G, culoare wenge.

Usa se livreaza in ambalaj protector din carton, fara feroneria montata, in pretul acesteia intrand: foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).

Usile de interior cu vitraliu termopan, gama Best Imperial, sunt realizate din lemn de brad, iar la exterior sunt placate cu un strat rezistent de MDF in diverse culori, care da usilor un design exterior ce se poate integra usor in mediul dumneavoastra ambiant, putandu-se astfel asocia perfect fie cu mobilierul, fie cu parchetul din habitatul dumneavoastra.

Modelul este realizat in mare parte din geam termopan cu insertii interioare de sprosuri aurii sau argintii in diferite forme, avand deasemenea desenate diverse modele de vitralii.

Usile de interior se gasesc in 8 modele, fiecare din acestea avand 4 culori care imita cu usurinta diverse nuante de lemn: cires, stejar, fag, nuc. Se livreaza clientilor fara feroneria montata, ele fiind ambalate in carton pentru o mai buna protectie pana la momentul montarii sale. Preturile cuprind foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).

Alte produse din aceeasi categorie

Usa de interior Ana. Modelul este disponibil pentru 3 dimensiuni de goluri ale zidului: 2050/900 ...

Usa de interior Ana. Modelul este disponibil pentru 3 dimensiuni de goluri ale zidului: 2050/900 ,...

Usa de interior cu vitraliu, 015 A, culoare cires, structura din lemn de brad uscat. Modelul este disponibil pentru dimensiuni de goluri ale zidului: 2050/900....

Cos de cumparaturi
0 produse
0 Lei
Vezi cosul
Contact
Contact ANA DOORS

Telefon:

BUCURESTI

0765 344 306

0765 344 308

officeanadoors@yahoo.com 

...
Citeste
Newsletter
Pentru a fi la curent cu promotiile Ana Doors abonati-va la newsletter.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.