Home Despre noi Contact

AMBIENT REFLEX

Detalii si comenzi la: 0765 344 308
office@ana4you.ro

Detalii: AMBIENT REFLEX.

Peste un secol de viata si experienta in proiectarea si fabricarea placilor de ceramica(gresie si faianta)  garanteaza produsele Gayafores ca fiind de o calitate si frumusete maxima. Aceasta garantie face ca Gayafores sa fie lider de piata ,iar filozofia si efortul nostru de zi cu zi ofera permanent posibilitati si solutii noi de decorare adaptate la nevoile pietii. Scopul nostru este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii a celor care aleg produsele ceramice in decorarea spatiilor de care dispun.

Angajament pentru  calitate

Inca din primul an de existenta, 1897, Gayafores a avut un obiectiv clar de a oferi  produse  si de servicii de calitate ireprosabila clientilor sai. Acest efort s-a mentinut la aceleasi exigente pana in ziua de azi si a fost important in obtinerea certificatului ISO 9001 care demonstreaza preocuparea noastra permanenta pentru o calitate de exceptie.

 

Societatea Hijos de Francisco Gaya Fores are 2 fabrici echipate cu  cele mai recente linii tehnologice, avand ca obiectiv clar productia unor produse de calitate .

Alte produse din aceeasi categorie

Cos de cumparaturi
0 produse
0 Lei
Vezi cosul
Contact
Contact ANA DOORS

Telefon:

BUCURESTI

0765 344 306

0765 344 308

officeanadoors@yahoo.com 

...
Citeste
Newsletter
Pentru a fi la curent cu promotiile Ana Doors abonati-va la newsletter.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.